Afbeelding

Swingend Drieka Habrakenbal in Eendengat

Algemeen

Carnavalsvereniging De Natneuzen heeft in zaal De Adelaar de 46e aflevering van het Drieka Habrakenbal gehouden. Het carnavalsfeest voor mensen met een verstandelijke beperking is traditiegetrouw een van de leukste feestjes in de aanloop naar carnaval in Eendengat.

Met optredens van onder meer Tim Schalkx, Kapalone en de Aggemarvanhuisaf Band was het een swingende middag in De Adelaar, waar de zaal vol was met carnavalsvierders. Bijzonder was het bezoek dat zowel jeugdprins Teun en jeugdprinses Lieke, alsmede prins Donald IV en hun beider gevolg brachten aan het feestgedruis.

Ze reikten onderscheidingen uit aan verschillende feestneuzen, maar werden ook zelf gedecoreerd door prins Huub en prinses Désiré, die regeerden in de bomvolle feestzaal aan de Baroniestraat.

Zanger Kapalone uit Gemonde zong een medley van Nederlandstalige liedjes en vertolkte natuurlijk zijn nieuwste single 'De kriebels in mijn buik'. Na afloop deelde de feestzanger enthousiast cd'tjes en handtekeningen uit. ,,Ongetwijfeld is dit bal een mijn mooiste carnavalsoptredens", zei de zanger na afloop. ,,Wat een supergezellige mensen!" (Foto: Peter de Koning).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Bovenaanzicht van het verbouwingsplan van de Feestwinkel.
'Eerst vergunning, dan pas verbouwen' Algemeen 1 uur geleden
De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 2 uur geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 4 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 4 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 5 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 7 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 8 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 23 uur geleden