De Vijf Zaligheden uit Lennisheuvel maakte tijdens de Waggelrevue in Eendengat furore met de hilarische opvoering van de sketch 'Alle 13 Dood'. De parodie op Chiel Montagne en zijn Op Volle Toeren beleeft een reprise tijdens het Snertconcert. (Foto: Hans van Doorn).
De Vijf Zaligheden uit Lennisheuvel maakte tijdens de Waggelrevue in Eendengat furore met de hilarische opvoering van de sketch 'Alle 13 Dood'. De parodie op Chiel Montagne en zijn Op Volle Toeren beleeft een reprise tijdens het Snertconcert. (Foto: Hans van Doorn).

Snertconcert: nog enkele plaatsen vrij

Algemeen

De Beyersland Kapel in Lennisheuvel maakt zich op voor de 35e keer van de carnavaleske Snertconcerten van stapel. Voor de uitvoering van vanavond, vrijdag 17 februari zijn aan de zaal nog enkele kaarten te koop; de voorstelling van morgen is uitverkocht. 

Het publiek in gemeenschapshuis Orion kan vanaf 20.00 uur rekenen op een aantal bekende gezichten: tonpraters Toon van Krieken en Ad Hoevenaars en natuurlijk feestduo De Dorini's dat haar 11-jarig jubileum viert. Uit Lennisheuvel stapt Harmen Kuppens in de buutton en Paul van der Heijden, die vorig jaar de publieksprijs won tijdens het Romkankletsen in Gemonde, trakteert de bezoekers eveneens op een kolderieke voordracht. ,,En uit Liempde komt een verrassing die voor veel hilariteit zal zorgen", belooft medeorganisator Bart van den Bosch. ,,Natuurlijk zitten er nog meer gekke dingen in het programma, maar we verklappen niet alles. Al met al wordt het een leuke avond die de lachspieren danig op de proef stelt."

De entreeprijs voor het Snertconcert bedraagt 7,50 euro, inclusief een kop snert en een snee roggebrood met zult. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar henk.van.weert@brabantscentrum.nl

Afbeelding
Vuurspuwer brengt circussfeer naar Koningsdag Cultuur 51 minuten geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 1 uur geleden
Logo
Camping De Mus'donck aan de Gemondesestraat 8 werd enkele jaren terug door de nieuwe eigenaren Sylvia Beerens en Manfred Beckmann Lapré omgedoopt tot Blue Woods.
Groene Hart hekelt gemeentebeleid milieuvriendelijk Blue Woods Natuur & milieu 16 uur geleden
Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 17 uur geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 18 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 19 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 20 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 20 uur geleden