Afbeelding

Sinterklaas met loader naar Liempde

Algemeen

Ongerustheid overheerste zondagmiddag in Liempde. Zou Sinterklaas wel komen? De koets, het voertuig waarmee de goedheiligman traditioneel een bezoek brengt aan het dorp, was immers stuk gegaan tijdens een testrit. Aannemingsbedrijf Jan van den Boomen had echter voor een oplossing gezorgd: een loader. En dus arriveerde Sinterklaas gelukkig tóch nog in Liempde...

Ondanks de regen, die met bakken uit de hemel viel, verzamelden honderden kinderen en hun ouders voor het Oude Raadhuis om Sinterklaas een warm welkom te geven. Voorafgaand aan de intocht kreeg iedereen de kans te knutselen in café Het Wapen van Liempde. Na de intocht verzamelden vele gezinnen in pannenkoekenrestaurant 't Struifhuis om de Sint en zijn pieten te ontmoeten. Voor de oudere kinderen werden activiteiten gehouden in basisschool De Oversteek. Voor kinderen van groep 6 tot en met 8 draaide een spannende film in de Liempdse accommodatie De Serenade.

Lees meer in de digitale editie van Brabants Centrum op dinsdag 15 november en de papieren editie op donderdag 17 november.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Bert van Houten was een van de 30.000 militairen die in de jaren zestig naar Nieuw-Guinea werden gestuurd. In april houdt hij een reünie voor zijn mede-veteranen.
Oud-strijders halen in Gemonde herinneringen op Algemeen 32 minuten geleden
Logo
Bovenaanzicht van het verbouwingsplan van de Feestwinkel.
'Eerst vergunning, dan pas verbouwen' Algemeen 2 uur geleden
De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 3 uur geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 5 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 5 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 6 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 8 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 9 uur geleden