Tot en met zondag 28 augustus vindt op landgoed Velder in Liempde de beurs Jacht & Buitenleven plaats. (Foto: Henk van Weert).
Tot en met zondag 28 augustus vindt op landgoed Velder in Liempde de beurs Jacht & Buitenleven plaats. (Foto: Henk van Weert).

Ontdek het buitenleven op Velder

Algemeen

Rijden in een terreinwagen, schieten met pijl en boog en genieten van wildgerechten bereid door echte topkoks. Landgoed Velder in Liempde staat tot en met zondag 28 augustus drie dagen lang van 10.00 tot 18.00 uur in het teken van de beurs Jacht & Buitenleven.

Door de tropische temperaturen was de publieke belangstelling op de eerste dag groot. ,,Op vrijdag is het altijd wat rustiger dan in het weekeinde. Ik hoop en verwacht dat het morgen en overmorgen wel wat drukker wordt", vertelde Hans Noach. Hij heeft een stand waarin hij uitleg geeft over zijn zogeheten zweethonden. Die speuren aangeschoten of aangereden wild op. Jacht & Buitenleven wil bezoekers kennis laten maken met allerlei activiteiten die mogelijk zijn in de open lucht. 'Ga weg achter je beeldscherm en ontdek het buitenleven' is dan ook het thema.

De beurs wordt vrijdag, zaterdag en zondag gehouden op het Liempdse landgoed. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa en kosten 15 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

De roodborst laat zich zondag 28 april hoogstwaarschijnlijk ook zien.
Vroeg uit de veren om vogels te spotten Natuur & milieu 2 uur geleden
Marktkramen verspreid over het centrum van Boxtel brachten zondag honderden bezoekers op de been. De Oranjebraderie maakte na enkele jaren afwezigheid een succesvolle rentree.
Oranjefeesten zetten Boxtel in vuur en vlam Cultuur 4 uur geleden
Still uit 'Tomboy' waarmee het seizoen van FilmPodiumBoxtel wordt afgesloten.
FilmPodiumBoxtel sluit af met Tomboy Cultuur 5 uur geleden
Blik op de Stationsstraat gezien vanaf de kant van de Zwaanse Brug. Voor het deel tot aan het voormalige Rabobankgebouw ligt er een definitief ontwerp. De gemeente wil ook de kruising met de Molenstraat en de Prins Hendrikstraat aanpakken, daarvoor ligt er louter nog een schets.
Laatste ontwerp Stationsstraat binnenkort te zien Bouwen en wonen 6 uur geleden
Logo
Het Bell-orkest, een gelegenheidsformatie met leden van alle muziekverenigingen in de gemeente Boxtel, repeteerde zondag voor het eerst.
Bell-orkest maakt zich op voor jubilerende fanfares Cultuur 20 uur geleden
Logo
Bovengrondse pmd-container bij Harperhof. Het is een ideale oplossing, maar geen ideale. Daarom kiest de gemeente nu voor een ondergronds alternatief.
Afvalinzameling bij flats gaat ondergronds Gemeente Boxtel 21 uur geleden
Het oudercomité van basisschool Sint-Lambertus gaat schuil achter een berg zakken met kleding. Het hoopt ook dit jaar veel textiel in te zamelen.
Basisschool Sint-Lambertus zamelt kleding in Jeugd 23 uur geleden
NS-station Boxtel.
Tijdelijk geen treinen van en naar Tilburg Algemeen gisteren