Impressie van de eerste editite van muziekfestival LandaGucha op landgoed Velder in 2016. (Foto: Par-T)
Impressie van de eerste editite van muziekfestival LandaGucha op landgoed Velder in 2016. (Foto: Par-T) Foto: LandaGucha

LandaGucha keert terug naar Velder

Algemeen

Het creatieve festival LandaGucha keert dit jaar terug naar landgoed Velder in Liempde. Zaterdag 22 juli klinken eclectic, house & techno, hiphop en guilty pleasures op vier podia. De kaartverkoop ging deze week van start.

Na een gezellige, sfeervolle, verfrissende en succesvolle eerste editie kon een vervolg van LandaGucha Festival niet uitblijven, melden de organisatoren. ,,De basis van LandaGucha is de samenwerking tussen de tofste concepten uit het Brabantse nachtleven. Met deze partijen presenteren wij ook dit jaar weer een vernieuwend muzikaal programma binnen de festivalscene. Deze mooie samenwerkingen vormen de bouwstenen van het nog jonge project van Par-T & Puinhoop Kollektiv."

Inmiddels zijn ook de eerste namen bekendgemaakt van artiesten die zullen optreden. Op het eclectische podium verschijnen nationale én internationale deejays en muzikanten: We are GTA (VS), Jonna Fraser, LNY TNZ, Kraantje Pappie, JOYRYDE (Canada), Freddy Moreira, Bizzey, Rugged, Daisy's DJ Team en Joshua J. Medeorganisator Puinhoop Kollektiv treedt er ook zelf op.

LandaGucha Festival kondigt vanaf nu iedere week de programmering van een stage aan. Ook wordt binnenkort meer duidelijk over de creatieve invulling van het festival. Toegangskaarten zijn hier te koop en kosten in de voorverkoop (tot 1 juli) 24,50 euro. Wie daarna een ticket boekt, betaalt vijf euro meer. Voor vijf euro is ook een plek op de festivalcamping (geopend van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juli) te boeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 20 minuten geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 2 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 2 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 3 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 5 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 6 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 21 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 22 uur geleden