Afbeelding

Groene Woud zoekt 'informatiepunten'

Algemeen

Om toeristen en recreanten beter te informeren over de gevarieerde natuur, het kleinschalige landschap en al wat er te doen en te beleven is, wil Het Groene Woud op verschillende plaatsen informatiepunten inrichten. In bestaande winkels, horecagelegenheden en andere toeristische bedrijven wordt informatie verstrekt over recreatiemogelijkheden, fiets- en wandelroutes en eet- en verblijfsmogelijkheden.

Ondernemers die belangstelling hebben om hun zaak uit te breiden met een informatiepunt van Het Groene Woud kunnen deelnemen aan een ambassadeurscursus waarin ze meer leren over het gebied en de manier waarop ze toeristen en recreanten het beste kunt informeren. Daarnaast krijgen de ondernemers een display met ruimte voor folders en stickers en een bord met plattegrond waarop de dorpen, natuurgebieden, highlights en achtergrondinformatie over Het Groene Woud te vinden is. Ook ontvangen ze maandelijks folders van Het Groene Woud en een herkenningsbordje.  

Geïnteresseerde ondernemers kunnen contact opnemen via telefoonnummer 06-83 24 62 26 of e-mail: communicatieteam@hetgroenewoud.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Aardrijkskundeleraar Roel Smelt in gesprek met Ina van der Wekken, oud-docent klassieke talen.
JRL rolt groene loper uit voor reünie bij 75e verjaardag Algemeen 2 uur geleden
Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 17 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 21 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 23 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 23 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 gisteren
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar gisteren
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15