Grand café Rembrandt was maandagmiddag afgeladen vol voor het Politiek Kaffee. En meerdere keren werd het muisstil om de ludieke verrichtingen op het podium te kunnen volgen. (Foto: Albert Stolwijk).
Grand café Rembrandt was maandagmiddag afgeladen vol voor het Politiek Kaffee. En meerdere keren werd het muisstil om de ludieke verrichtingen op het podium te kunnen volgen. (Foto: Albert Stolwijk).

Nagenieten van Politiek Kaffee

Algemeen

De Boxtelse carnavalsvierders beleefden maandag een heerlijk middagje vol slappe klets. Het eerste partijcongres van de vorig jaar opgerichte Inde Lijst 11 mondde uit in een onvervalst Politiek Kaffee.

In het afgeladen grand café Rembrandt werd zelfs een heus slapstick-filmpje getoond over het veelbesproken zitbankje dat afgelopen jaar plots verdween bij de Zwaanse Brug. Henk van Maarte van de Laak, de organisatoren van het jaarlijkse treffen tussen burgemeester en prins, plaatsten het bankje in sportpark Molenwijk, tegenover massagesalon Carpe Diem en op de 'hobbelkeien' van de Burgakker. Maar uiteindelijk bleek de oorspronkelijke locatie toch het best. Maar dan omgekeerd, met het gezicht naar Villa Het Hof toe...

De broers Van de Laak hebben laten zien prima opvolgers te zijn van het Neij Kommittee dat in 2014 na elf jaar de pijp aan Maarten gaf. De 35e editie was in alle toonaarden geslaagd. Lees er morgen uitvoerig over in de papieren editie van Brabants Centrum. Op onze Facebookpagina is de fotoreportage te zien die Albert Stolwijk maakte. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar henk.van.weert@brabantscentrum.nl

Logo
Bovenaanzicht van het verbouwingsplan van de Feestwinkel.
'Eerst vergunning, dan pas verbouwen' Algemeen 36 minuten geleden
De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 1 uur geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 3 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 4 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 6 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 7 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 22 uur geleden