Twee personen lieten een dinosaurus 'tot leven' komen op het parkeerterrein van het Oertijdmuseum. (Foto: Gerard Schalkx).
Twee personen lieten een dinosaurus 'tot leven' komen op het parkeerterrein van het Oertijdmuseum. (Foto: Gerard Schalkx). Foto: Gerard Schalkx

Dino's komen tot leven...

Algemeen

Op het parkeerterrein van het Oertijdmuseum aan de Bosscheweg is vanmiddag de nieuwe app Dino Hunter Boxtel gelanceerd. Wethouder Eric van den Broek en winkelier Ronald de Jong van de plaatselijke Albert Heijn reisden met een tijdmachine naar de prehistorie om twee dinosaurussen 'tot leven' te wekken. 

Gepresenteerd door centrummanager Berry Dankers en onder toeziend oog van directeur René Fraaije van het Oertijdmuseum werd de app om virtueel dino's te vangen feestelijk geïntroduceerd. Circa honderd bezoekers, vooral kinderen met hun ouders, waren er getuige van. Met The Red Lady, de Engelse dubbeldekker, werden mensen die dat wilden naar het centrum van Boxtel vervoerd om met de nieuwe app aan de slag te gaan. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 51 minuten geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 1 uur geleden
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 2 uur geleden
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 14 uur geleden
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 16 uur geleden
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 18 uur geleden
Blik op het Concordiapark. Goed te zien zijn de verschillende wegen die in vroegere tijden diverse buurtschappen met elkaar verbonden.
Liempde: goed bewaard, maar toch springlevend MuBo 10 jaar 20 uur geleden
Twee van de vijf Kleuskes bij hun boerderij aan de Oude Dijk in Liempde. In de jaren zeventig en tachtig overleden de boers en zussen Van der Velden.
De Kleuskes opent de deuren MuBo 10 jaar 21 uur geleden