Afbeelding

Boxtelse Keukenbazen Fleur en Nienke missen erepodium

Algemeen

Ondanks hun kookkwaliteiten, is het Fleur Temme en Nienke van den Biggelaar niet gelukt door te dringen tot het erepodium van de Keukenbazen Battle. De kookwedstrijd voor kinderen uit de groepen zeven en acht van het basisonderwijs in Noordoost-Brabant werd gewonnen door het team Keukenmasters uit 's-Hertogenbosch, zo werd gisteravond bekend.

Fleur (10 jaar, Molenwijkschool) en de een jaar jongere Nienke van De Vorsenpoel vormden team Flower BiTe. Zij bereidden, gecoacht door chefkok Frank van den Berk van restaurant De Rechter, hun zelfbedachte Tortilalaa. Die werd vorige week in deze krant gepresenteerd. Het kookduo vertegenwoordigde Boxtel tijdens de finalewedstrijd, die zaterdag plaatsvond in het Koning Willem I College in de Brabantse hoofdstad en waar vijftien teams aan deelnamen.

OP DE FOTO: Flower BiTe van Fleur Temme (10, Molenwijkschool, rechts op de foto) en haar vriendin Nienke van den Biggelaar werd eerder uitgekozen als winnaar van de lokale voorronde. Gisteravond werd bekend dat zij niet op het erepodium eindigden. Frank van den Berk van De Rechter gaf als jurykok in Boxtel wel hoog op van de Tortilalaa van Fleur en Nienke: 'leuk met diverse smaakcombinaties', vond hij. (Foto: eigen collectie).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Pål Jansen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 24 seconden geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 45 minuten geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 3 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 4 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 18 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 20 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 22 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 23 uur geleden