Afbeelding

Boxtel schrapt raadsvergadering

Algemeen

Vanwege het overlijden van gemeenteraadslid Willy van Zuijlen heeft burgemeester Mark Buijs als voorzitter van de gemeenteraad in overleg met de griffie besloten dat de gemeenteraadsvergadering op dinsdag 5 september niet doorgaat.

Liempdenaar Van Zuijlen overleed in de nacht van vrijdag op zaterdag op 74-jarige leeftijd. Met verslagenheid heeft de raad, de griffie, het college van burgemeester en wethouders van Boxtel en de gemeentelijke organisatie kennis genomen van zijn overlijden, zo laat burgemeester Buijs weten. ,,Willy van Zuijlen heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het belang van de inwoners van zijn woonplaats Liempde en Boxtel. Eerst als gemeentesecretaris van Liempde, daarna als loco-secretaris van Boxtel na de herindeling. Ook als raadslid van het CDA en later van Balans heeft hij de belangen van onze inwoners op een bijzondere en gedreven manier behartigd. Daarnaast was hij als vrijwilliger betrokken bij talloze activiteiten in zijn woonplaats Liempde. We hebben veel respect en waardering voor de manier waarop hij actief en betrokken heeft meegewerkt om Liempde en Boxtel op alle fronten beter te maken. We zullen hem missen en kunnen alleen maar dankbaar zijn voor alles wat hij voor ons en onze inwoners betekend heeft."

Over de manier waarop de raadsagenda nu afgewikkeld wordt, volgt later een besluit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 58 minuten geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 1 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 2 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 2 uur geleden
Vorig jaar was het Concordiapark in Liempde op Koningsdag het toneel van de kleedjesmarkt. Dit keer verhuizen de kinderen naar de vuurput. Achter D'n Liempdsen Herd is een bijen- en plantenmarkt (foto boven).
Traditionele activiteiten in oranje Liempde Cultuur 4 uur geleden
Het monumentale kanunikkenhuisje op Duinendaal ligt in de schaduw van de Sint-Petrusbasiliek.
Museum Canonije brengt leven en werk kanunniken in beeld MuBo 10 jaar 6 uur geleden
Logo
Deze oude Porsche blinkt zo dat de wolken erin weerspiegelen.
Toertocht Lions: 2.500 euro voor Seniorenvervoer Verenigingen 20 uur geleden
Logo
Foutparkeren: het mag niet, maar in het verleden werd daar wat minder streng op gehandhaafd. Daar komt verandering in.
Parkeren op de stoep, een boete aan de broek Gemeente Boxtel 21 uur geleden