Het noordelijk deel van de Baandervrouwenlaan zou tot en met 31 maart afgesloten zijn voor verkeer. De weg is sinds vrijdag 15.30 uur weer open. Medewerkers van Jan van den Boomen BV voerden die middag de laatste werkzaamheden uit. (Foto: Annelieke van der Linden).
Het noordelijk deel van de Baandervrouwenlaan zou tot en met 31 maart afgesloten zijn voor verkeer. De weg is sinds vrijdag 15.30 uur weer open. Medewerkers van Jan van den Boomen BV voerden die middag de laatste werkzaamheden uit. (Foto: Annelieke van der Linden).

Baandervrouwenlaan weer open

Algemeen

Medewerkers van Jan van den Boomen BV waren sinds maandag aan het werk op de Baandervrouwenlaan, tussen de Parkweg en Bosscheweg. Het straatgedeelte zou tot 31 maart afgesloten zijn voor verkeer. De werkzaamheden gingen echter zo voorspoedig dat de Baandervrouwenlaan sinds vrijdagmiddag 15.30 uur weer geopend is.

In het najaar van 2016 werd het noordelijke deel van de Baandervrouwenlaan, tussen de Parkweg en de Bosscheweg, opnieuw bestraat. Vanwege een technisch defect was het zandbed onder de klinkers niet goed. Dit had oneffenheden in de bestrating tot gevolg. ,,We hebben alles nauwkeurig onderzocht en zijn tot de conclusie gekomen dat er een storing in het laserapparaat zat dat gebruikt wordt bij het inrijden van de zandlaag. We hebben deze week alles op alles gezet om dit zo snel mogelijk op te lossen", legt eigenaar Jan van den Boomen van het Liempdse aannemingsbedrijf uit. ,,Dat ging zo voortvarend, dat de weg weer open is", voegt opzichter Wil Rutten van de gemeente Boxtel toe. ,,We zijn blij dat het is opgelost."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Vorig jaar was het Concordiapark in Liempde op Koningsdag het toneel van de kleedjesmarkt. Dit keer verhuizen de kinderen naar de vuurput. Achter D'n Liempdsen Herd is een bijen- en plantenmarkt (foto boven).
Traditionele activiteiten in oranje Liempde Cultuur 3 minuten geleden
Het monumentale kanunikkenhuisje op Duinendaal ligt in de schaduw van de Sint-Petrusbasiliek.
Museum Canonije brengt leven en werk kanunniken in beeld MuBo 10 jaar 2 uur geleden
Logo
Deze oude Porsche blinkt zo dat de wolken erin weerspiegelen.
Toertocht Lions: 2.500 euro voor Seniorenvervoer Verenigingen 15 uur geleden
Logo
Foutparkeren: het mag niet, maar in het verleden werd daar wat minder streng op gehandhaafd. Daar komt verandering in.
Parkeren op de stoep, een boete aan de broek Gemeente Boxtel 17 uur geleden
Logo
Tijn van den Berg heeft flink getraind voor de sportieve uitdaging die hij aangaat.
Tijn legt triatlon af om geld te vergaren voor lange zeereis Sport 18 uur geleden
De roodborst laat zich zondag 28 april hoogstwaarschijnlijk ook zien.
Vroeg uit de veren om vogels te spotten Natuur & milieu 21 uur geleden
Marktkramen verspreid over het centrum van Boxtel brachten zondag honderden bezoekers op de been. De Oranjebraderie maakte na enkele jaren afwezigheid een succesvolle rentree.
Oranjefeesten zetten Boxtel in vuur en vlam Cultuur gisteren
Still uit 'Tomboy' waarmee het seizoen van FilmPodiumBoxtel wordt afgesloten.
FilmPodiumBoxtel sluit af met Tomboy Cultuur gisteren