Koningsdag in Gemonde. Een feest voor jong en oud(er). De jeugd komt 's ochtends aan bod, daarna zijn de voetbalvelden het domein van deelnemers aan het zes-tegen-zestoernooi van Irene. Op vrijdag 26 april vieren jongeren feest met DJ's uit eigen dorp.
Koningsdag in Gemonde. Een feest voor jong en oud(er). De jeugd komt 's ochtends aan bod, daarna zijn de voetbalvelden het domein van deelnemers aan het zes-tegen-zestoernooi van Irene. Op vrijdag 26 april vieren jongeren feest met DJ's uit eigen dorp. Foto: Gerard Schalkx, 2023.

Koningsdag Gemonde

zaterdag 27 april 2024 9:00

Sportpark De Laat aan de Kaal Hoefsteeg is overmorgen, zaterdag 27 april het epicentrum van Koningsdag in Gemonde. Daar kleurt alles die dag oranje. ‘s Ochtends vanaf 09.00 uur zijn er kinderspelen in sportpark De Laat. De leerlingen van basisschool Sint-Lambertus zijn hierover per brief geïnformeerd. Er staan luchtkussens en er zijn allerlei sportieve activiteiten. Nieuw dit jaar is een koffiehoek voor de ouders, zodat zij gezellig kunnen bijpraten terwijl hun kroost speelt. De spellenochtend eindigt om en nabij 12.00 uur. Om 12.30 uur begint vervolgens het zes-tegen-zestoernooi van Irene. Hieraan doen jeugd-, mannen- én vrouwenteams mee.

Locatie